Living Leadership programma

Met het Living Leadership jaarprogramma bieden wij jou een veilige ruimte om de transitie te maken naar leiderschap van binnen uit. Voorbij het concept van leiderschap ontdekken we de echtheid van jou en jouw leiderschap als essentiële bijdrage aan een wereld in transitie.

Met Living Leadership geven we de ruimte aan leiderschapsontwikkeling door intensief persoonlijk proceswerk, individueel en in de context van een groep (altijd maximaal 10 personen).

In een bewustwordingsreis van 10 dagen verspreid over een jaar reizen we langs 10 thema's van ontwikkeling. Zo maken we bijvoorbeeld letterlijk de sprong in het diepe op dag 1; laten we je kennismaken met je diepste verlangens voor jou en de wereld tijdens een zweethut ceremonie op dag 4, en; werken we ernaar toe om op dag 10 het leven en jouw leiderschap te vieren.

Het programma voorziet tevens in vijf intervisiesessies met andere deelnemers en drie individuele reflectiemomenten met een van ons.

We wenden o.m. met lichaamsgericht proceswerk, systeem opstellingen, meditatie technieken en een zweethut ceremonie afgewisseld met inhoudelijke dialoog en theorie aan. Zo faciliteren we een transformatieve beweging naar binnen, de ontdekking van onze rijke innerlijke wereld, om van daaruit vervolgens de buitenwereld te verrijken.

Wat je van ons kunt verwachten is dat we een veilige en vruchtbare bedding bieden om jezelf beter te leren kennen en om vanuit die zelfkennis de wereld te verrijken met wat jij werkelijk te bieden hebt. Wij begeleiden in gelijkwaardigheid, met een open proces benadering, in volledigheid: hoofd, hart en handen zijn verbonden en putten zondig uit een ruime international ervaring in de begeleiding van persoonlijke ontwikkeling en organisatie groei.

Tien thema's voor transformatie

DE SPRONG

Je hebt ervoor gekozen om het mooiste leiderschap in jezelf wakker te maken. Ervaar het volle potentieel van jouw keuze voor jezelf en het grotere geheel. Maak vandaag al een grote ontwikkel sprong, letterlijk.

HET BEWUSTZIJN

Verken de aard van het bestaan. Ontdek wat bewustzijn precies is. Ervaar de verschillende staten van bewustzijn en jouw menselijke rol. Leer hoe bewust zijn de inspiratie en drijver is voor verandering buiten jezelf.

DE DREMPEL

Door jouw keuze voor transformatie beweeg je voorbij je beperkende overtuigingen. Het is belangrijk om waardig en respectvol afscheid te nemen van je oude perspectieven. Kijk terug in dankbaarheid en met empathie voor wat ooit was en ervaar je leiderschap vanuit je nieuwe perspectief.

HET VERLANGEN

Tijdens een sjamanistische zweethut ceremonie ontdek je wat je werkelijk verlangt in dit leven. Voor jezelf, voor anderen, voor de wereld. Oefen in overgave aan jezelf, aan je talenten en je visie. Besluit deze dag op creatieve wijze door een beginnende vorm aan je visie te geven.

DE VERBINDING

Maak de duurzame verbinding met jouw innerlijke wereld en je innerlijke leiderschap. Ervaar hoe het is om in verbinding te zijn met de ander en weet je verbonden met een groter geheel. Ontdek hoe we als collectief verlangen naar verbinding. Ervaar dat verbinding de sleutel is voor kwalitatief leiderschap en kwalitatieve keuzes.

DE MOED

Het leven is niet zonder angst. Verandering roept die angst mogelijk alleen maar sterker op. Ontmoet je angst. Laat je in zachtheid begeleiden in het ontmoeten van je angst en ervaar wat werkelijke veerkracht betekent. Oefen zo met duurzaam lef hebben om jouw ware zelf te leven. Met het donker én het licht. Vandaag, morgen en verder.

DE ERKENNING

Erkenning is een basisbehoefte, zoals gehoord en gezien te worden. Ervaar hoe kwetsbaar en menselijk die behoefte is. Ontvang erkenning voor jou. Ervaar hoe het is om de ander te erkennen voor wie hij/zij werkelijk is. Leer hoe je verandering kunt uitnodigen door veiligheid of een secure base in jezelf te cultiveren.

DE UITREIKING

Je bent niet alleen. Je bent wel autonoom. En je bent in staat om samen te werken. Jouw unieke bijdrage heeft effect op de wereld om je heen. Ervaar dat je effectiever bent wanneer je samenwerkt en co-creëert en om een helpende hand vraagt. Oefen met verantwoordelijkheid te nemen voor en vragen naar wat je nodig hebt.

DE GROND

Herinner je je relatie met de aarde. Laat de natuur je inspiratie zijn voor je leiderschap. Ga op in de wijsheid rondom jou en hervind diezelfde wijsheid in jezelf. Kijk met nieuwe ogen naar leiderschap voor duurzaamheid. Ervaar hoe belangrijk aarding is voor leven. Hoe dragend, stevig en voedend de aarde kan zijn voor jou, je persoonlijke missie en in je leiderschap.

HET LEVEN

Vier je bestaansrecht. Claim en sta op jouw unieke plek met jouw unieke leiderschap. Ervaar het plezier van het door jou heen geleefde leiderschap. Je leiderschap is een manier geworden voor jou om tot bloei te komen. Je hebt ervaren wat het betekent om vol te leven. In kwetsbaarheid en kracht. En je wijdt je aan het voortzetten van de reis, de reis van binnen.

Praktische informatie

INVESTERING

De reguliere investering voor het Living Leadership programma is 6500,- ex BTW. Het programma bestaat uit 20 dagdelen en voorziet in 5 intervisie sessies en 3 persoonlijke reflectiesessies. Het is tevens mogelijk om individuele en tussentijdse coachingsessies te doen. De kosten hiervoor bedragen 150,- ex BTW per uur.

Het is mogelijk om de betaling te voldoen middels een betalingsregeling. Wanneer je hiervan gebruik willen maken, dan bespreken we de details hiervan graag met je tijdens het kennismakingsgesprek naar aanleiding van je aanmelding.

DATA

September 2018- 2019.

LOCATIES

Wij werken samen met mooie, unieke locaties in Nederland die bijdrage aan de ervaring van iedere dag. Elke locatie is nu nog een verrassing en heeft samenhang met het thema van de dag. Wat we alvast kunnen verklappen is dat we veel tijd in de natuur zullen spenderen. Je krijgt van ons de locatie van de dag en routes tijdig doorgestuurd.

ONZE ERVARING

Wij zijn bedrijfskundige, duurzaamheidsexpert, leiderschapscoach & therapeut met internationale ervaring in een grote verscheindehied van sectoren. Wij zijn geschoold in o.m. economie, lean six sigma (black belt), levenstherapie, de moderne en oude mystieke wijsheden, kwantumfysica, neurowetenschap, sjamanistische tradities, mindfulness filosofie, ontwikkelingspsychologie, lichaamsgerichte psychotherapie, systemisch werk en energiewerk.

CONTACT

Wil je meer weten over Living Leadership? Neem contact op via e-mail of bel ons op 0638643739.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?